Aras Bulut Iynemli se ozbiljno priprema za novu seriju

Glumac Aras Bulut Iynemli nastavlja sa pripremama za seriju Ataturk, koja će mu biti možda najposebniji projekat u karijeri. Sprema se veoma velika produkcija za ovu seriju Disney Plusa, koja će se emitovati 2023. godine, na 100. godišnjicu osnivanja Republike Turske.

Aras Bulut Iynemli se ozbiljno priprema za novu seriju

Foto Credits: IMDB

Aras Bulut Iynemli, koji je u glavnoj ulozi u seriji i koji je uzbuđen i ponosan što će tumačiti lik Ataturka, priprema se za ovu ulogu mesecima. Radeći posebnom tehnikom, vodeći računa o svojoj građi i zdravlju, glumac se u potpunosti posvetio ulozi uoči snimanja, koje se očekuje u julu.

Glumac, koji je četiri godine oduševljavao svoje fanove na ekranu Show TV-a, likom Yamaca kojeg je igrao u seriji Cukur, uvek je bio u centru pažnje svojim pojavljivanjem u projektima u kojima je učestvovao. Sada će igrati najposebniju i najizazovniju ulogu u svojoj karijeri. Osim što je za turske glumce posebna čast i ponos glumiti Ataturka, potrebno je i ubediti publiku, a Aras Bulut Iynemli to veoma dobro zna.

Fokusirajući se na svoju ulogu sa težinom portretisanja lidera koji je osnivač Republike Turske, glumac se nigde ne pojavljuje, ne pojavljuje se u časopisima i nije na dnevnom redu u društvenim medijima. Nema sumnje da će Aras, koji se potpuno zatvorio za tu ulogu, još jednom iznenaditi svoje fanove likom Ataturka.

Glumac koji dugo nije viđen na društvenim mrežama i ekranima, objavio je pre pola sata novu objavu na svom Instagram nalogu posle pauze. Objava iz minuta u minut dobija sve veći broj lajkova. Evo i pomenute slike.

NOVO - Serija Baba postaje zapažena širom sveta!

By: Milt-TV Exposed