Tolgahan Sayisman potpisao ugovor za novu seriju

Turski glumac Tolgahan Sayisman još uvek nije završio svoj rad na seriji Sampiyon, a već je potpisao ugovor za novu seriju. Ovog puta glumac će se naći u novoj seriji producenta Timur Savcija. U pitanju je serija koja se radi u produkciji kompanije TIMS & B za Show TV, a nosi naziv Seref Sozu. Proteklih ...

Tolgahan Sayisman potpisao ugovor za novu seriju

Turski glumac Tolgahan Sayisman još uvek nije završio svoj rad na seriji Sampiyon, a već je potpisao ugovor za novu seriju.

Ovog puta glumac će se naći u novoj seriji producenta Timur Savcija. U pitanju je serija koja se radi u produkciji kompanije TIMS & B za Show TV, a nosi naziv Seref Sozu. Proteklih godina, izuzev serije Sampiyon, projekti u kojima je glumio Tolgahan nisu beležili neke sjajne rezultate. Novi projekat na kom glavnu reč vodi Timur Savci, biće prilika da glumac nastavi tamo gde je stao sa serijom Sampiyon i beleži još bolje rezultate i gledanost. Kada je reč o toj seriji, finale je zakazano za 13. avgust u 34. epizodi.

Radnja novog projekta Seref Sozu će biti snimana u Mardinu. Reditelj serije je Cevdet Mercan a scenario je pisala Eda Tezcan (poznata iz serije Hercai).

By: TV Exposed