Serija Gonul Dagi polako gubi gledanost

Serija Gonul Dagi koja je postigla izuzetnu poziciju među turskim televizijskim serijama, otkrila je sliku i performansi koje su ujedinile društvene mreže.

Serija Gonul Dagi polako gubi gledanost

Foto Credits: IMDB

Pored donošenja posebnih aspekata anadolskog naroda na TV ekrane, serija Gonul Dagi postala je jedan od najrazličitijih i najlepših primera sektora sa scenama koje odražavaju kulturno bogatstvo Turske.

Serija, koja je u svojoj 4. sezoni, postigla je veoma uspešan rad na ekranu subotom uveče od svog nastanka.

Mora se reći da je serija Gonul Dagi s pravom ponosna na svoje performanse, da je postigla odlične ocene i mesecima nije padala ispod dvocifrene stope.

Sve dalje od dvocifrenih ocena

Međutim, nedavni pad rejtinga ima veliko značenje. Treba reći da je gledanost, koja je pokazatelj da publika polako počinje da napušta projekat, sada zaostala za dvocifrenom.

Serija Gonul Dagi, koja je na početku 4. sezone uspela da dobije najbolje ocene sezone sa dvocifrenim stopama, više ne pokazuje tako jak imidž. Činjenica je i da serija, koju i dalje prati veoma velika baza fanova i koja održava prvo mesto u svim kategorijama u subotnjem rejting takmičenju, polako gubi publiku.

Treba istaći da je serija, koja je završila svoju 126. epizodu, u jakoj poziciji na društvenim mrežama, ali je moguće da njena gledanost može dodatno opasti pred kraj sezone.

NOVO - Sutra počinje serija Bahar: Uyanmaya Hazir Misin | Bahar: Jeste li spremni da se probudite?

By: TV Exposed