Jessica May u novim projektima - kraj serije Marija i Mustafa?!

Kako prenosi turski medij Milliyet, glumica Jessica May je u pregovorima za nekoliko projekata. Glumica koja trenutno glumi glavnu ulogu u seriji Marija i Mustafa već ima nekoliko ponuda za novi posao. Jessica May je u poodmakloj fazi pregovora za ulogu u filmu koji će biti vezan za osmanlijski period. Ona je kako navodi Milliyet ...

Jessica May u novim projektima - kraj serije Marija i Mustafa?!

Kako prenosi turski medij Milliyet, glumica Jessica May je u pregovorima za nekoliko projekata.

Glumica koja trenutno glumi glavnu ulogu u seriji Marija i Mustafa već ima nekoliko ponuda za novi posao. Jessica May je u poodmakloj fazi pregovora za ulogu u filmu koji će biti vezan za osmanlijski period. Ona je kako navodi Milliyet veoma zagrejana za ovu ulogu, ceo scenario joj se dopao i blizu je potpisivanja ugovora za rad u tom projektu. Pored toga dobila je i ponudu od strane jednog poznatog brenda kafe. U narednom periodu glumica će se najverovatnije pojaviti u njihovoj reklami.

Sve to dovodi do jednog zaključka. Zaključka koji se neće dopasti fanovima serije Marija i Mustafa. Finale ovog projekta se bliži, možda i pre neko što je moglo da se pretpostavi.

NOVO - Glumica Hazal Kaya – sve veća popularnost

By: TV Exposed