Počinje zbližavanje Farah i Tahira u seriji Adim Farah

Trejler 5. epizode turske TV ​​serije Adim Farah / Zovem se Farah, koja nastavlja da očarava obožavaoce Engina Akyureka i Demet Ozdemir, dao je prvi znak veoma važne promene.

Počinje zbližavanje Farah i Tahira u seriji Adim Farah

Foto Credits: IMDB

Serija je u prve četiri epizode privukla dosta pažnje i izazvala dobre reakcije. Komentari oko ove serije su zaista sjajni što može da raduje sve fanove i sve koji rade na seriji Adim Farah / Zovem se Farah.

Zbrka emocija između Tahira i Farah u prve četiri epizode ​​je sada završena. Tahir će se boriti za Farah po cenu da rizikuje svoj život. Tahir će spasiti Farah, koju je policija privela da je deportuje u Iran, a između njih dvoje će početi emotivno zbližavanje.

Radja se ljubav

Počećemo često da viđamo emotivne scene likova Farah i Tahira, počevši od 5. epizode ​​TV serije Adim Farah. Mnogi gledaoci se već raduju ovim scenama, a scenaristi ovakvim scenama polako pretvaraju priču u seriji u ljubav, što je nešto što će dodatno privući pažnju na ovaj projekat.

Naravno, velika borba Farah da održi svog bolesnog sina u životu nastaviće se istim tempom. Ovog puta, međutim, nije sama, jer izgleda da je Tahir neće pustiti.

Prve tragove ovog zbližavanja možete pronaći u trejleru 5. epizode ​​serije Adim Farah / Zovem se Farah, koja će biti emitovana u sredu, 29. marta.

Evo i pomenute video najave.

NOVO - Još jedan par iz serije Aile / Porodica privlači pažnju

By: TV Exposed