Hande Ercel o Keremu i Muratu

Turski novinari ne odustaju, iz dana u dan jure Hande Ercel u potrazi za novim informacijama. Najviše ih interesuje privatni, odnosno ljubavni život lepe glumice. Hande je juče primećena u saobraćajnoj gužvi, što su novinari iskoristili i prišli joj. Ercel je bila iznenađena pojavom novinara i u šali rekla da ih ima svuda. Kada su ...

Hande Ercel o Keremu i Muratu

Turski novinari ne odustaju, iz dana u dan jure Hande Ercel u potrazi za novim informacijama.

Najviše ih interesuje privatni, odnosno ljubavni život lepe glumice. Hande je juče primećena u saobraćajnoj gužvi, što su novinari iskoristili i prišli joj. Ercel je bila iznenađena pojavom novinara i u šali rekla da ih ima svuda. Kada su je upitali o Keremu Bursinu, glumica je ponovila da su njih dvoje veoma dobri prijatelji. Kada je u pitanju njen bivši momak, Murat Dalkilic, Hande je rekla da su se oni rastali prijateljski.

Na pitanja zbog čega je otpratila Murata na Instagramu, koji je otpratio većinu njegovih prijatelja koji se druže sa Keremom Bursinom, Hande je istakla da ne želi da ulazi u detalje. Nastavila je sa uobičajnim frazama vezanim za prijateljstvo sa njenim kolegom iz serije Sen Cal Kapimi.

NOVO - Kako vam se čini Hande Ercel bez šminke? (FOTO)

By: TV Exposed