Hande Ercel odgovorila na Keremovu fotografiju zanimljivom objavom i komentarom! (FOTO)

Pre samo nekoliko sati Kerem Bursin je postavio fotografiju na svoj instastori koja je privukla mnogo pažnje. Bursin je postavio fotografiju na kojoj se vidi silueta dame za koju su mnogi odmah pomislili da je Hande Ercel.

Hande Ercel odgovorila na Keremovu fotografiju zanimljivom objavom i komentarom! (FOTO)

Glumac je u opisu fotografije napisao „Predivan pogled, na predivnom mestu, sa predivnom ženom“. Sudeći po novoj objavi Hande Ercel, fanovi su bili u pravu! Hande je na svoj instastori postavila fotografiju sa plaže na kojoj se jasno vidi Kerem Bursin. Ona je u opisu te fotografije napisala na engleskom jeziku „I ti... The B.“. Dileme nema, u pitanju je odgovor na objavu koju je pre nekoliko sati postavio Kerem Bursin. Fotografiju koju je Kerem postavio možete pogledati klikom - OVDE.

Sve više je mišljenja da Hande i Kerem jednostavno više ne mogu da u sebi čuvaju emocije koje osećaju jedno prema drugom. Moramo priznati da su natpisi na fotografijama više prikladni ljubavnom paru, nego prijateljima. Tek sada će svi sa velikom pažnjom da posmatraju njihove profile na društvenim mrežama i prate objave. Ako ovako nastave...

NOVO - Eda Ece producent turske adaptacije serije „Prijatelji“?!

By: Milt-TV Exposed