Počelo snimanje serije Pera Palace

Lepe vesti za fanove Hazal Kaye i Selahattina Pasalija. Snimanje turske serije Pera Palace je zvanično otpočelo. U pitanju je projekat koji se radi u produkciji kompanije Karga Seven Pictures za Netflix digitalnu platformu. Producent i režiser je Emre Sahin. On je poznat po svom radu u seriji Rise of Empires: Ottoman. Scenarista je Elif ...

Počelo snimanje serije Pera Palace

Lepe vesti za fanove Hazal Kaye i Selahattina Pasalija. Snimanje turske serije Pera Palace je zvanično otpočelo.

U pitanju je projekat koji se radi u produkciji kompanije Karga Seven Pictures za Netflix digitalnu platformu. Producent i režiser je Emre Sahin. On je poznat po svom radu u seriji Rise of Empires: Ottoman. Scenarista je Elif Usman. Serija Pera Palace je zasnovana na delu Charlesa Kinga „Midnight at the Pera Palace“. Vest o početku snimanja kadrova na ovoj seriji je objavljeno u petak, na zvaničnom profilu Netflix Turkey. Kadrovi se snimaju u jednom od najpoznatijih hotela u Turskoj, Pera Palace.

Snimanje ovog projekta trajaće nekoliko meseci. Nakon toga uslediće post-produkcija, koja će trajati dugo. U pitanju je istorijski projekat i sve će biti ispraćeno sa mnogo specijalnih efekata. Serija Pera Palace će svoju premijeru imati tek naredne godine.

NOVO - Poznato kada će biti finale sezone turske serije Čukurova

By: TV Exposed