Još jedan par iz serije Aile / Porodica privlači pažnju

Serija Aile / Porodica, koja se utorkom uveče emituje na Show TV-u, uspela je da privuče pažnju miliona gledalaca.

Još jedan par iz serije Aile / Porodica privlači pažnju

Foto Credits: Haberler

Snažna harmonija i visoka energija Serenay Sarikaye i Kivanca Tatlituga je neosporna. Međutim, još jedan par u priči koji privlači pažnju mnogih gledalaca je u procesu formiranja.

Lik Ekrema, ili Eko, kojeg igra Umutcan Utebay, kao da dolazi do izražaja. Utebay je tako dobro internalizovao ulogu i pokazuje tako drugačiji karakter sa svojim različitim akcentima i pokretima da je publika veoma radoznala za njegovu priču.

Ekrem je neko, koga Aslan ponekad šamara i gura, ali ponekad iskušava kupovinom automobila iz snova... Umutcan Utebay je počeo da privlači pažnju svih serijom Aile / Porodica. U komentarima na društvenim mrežama počele su da se povećavaju poruke da lik Ekrema koji on tumači dodaje sjajnu boju seriji.

Sjajna Yusra Geyik

Tu je i scena Yagmur i Ekrema, a mnogi su zavoleli te trenutke koji su emitovani u 3. epizodi. Činjenica da je Yusra Geyik učestvovala kao kćerka policijskog lika u TV seriji Arka Sokaklar čak 15 godina i da je bila u priči kao novinarka je nešto što su milioni ljudi napisali u svojim glavama.

Međutim, glumica je napustila ovu seriju pre 2 sezone i nakon što je privukla pažnju u seriji Camdaki Kiz, sada ima novo iskustvo u svojoj karijeri sa serijom Aile / Porodica. Lik Yagmur je u priči kao sestra od Devin, koja je često sklona upotrebama droga i vrlo problematična. Drugim rečima, scene Serenay Sarikaye i Yusre Geyik predstavljaju jedan od važnih momenata serije.

Prvi znaci zbližavanja Yagmur i Ekrema dati su u 3. epizodi serije Aile. Očekujemo da će ova situacija postati jasnija u četvrtom poglavlju.

View this post on Instagram

A post shared by Aile Dizi (@ailetvdizi)

NOVO - Oproštaj od serije Dokuz Oguz / Devet Oguza

By: TV Exposed