Caner Cindoruk – Flert je opasan

Glumac Caner Cindoruk se našao u neobičnoj situaciji, o čemu pišu svi turski mediji. Jedna mlada dama objavila je prepisku sa njim, i optužila ga da se ponaša izdajnički baš kao njegov lik iz serije Sadakatsiz. Caner je tokom dopisivanja sa njom, postavio nekoliko ispostavilo se uobičajnih pitanja. Pitao je devojku čime se bavi i ...

Caner Cindoruk – Flert je opasan

Glumac Caner Cindoruk se našao u neobičnoj situaciji, o čemu pišu svi turski mediji.

Jedna mlada dama objavila je prepisku sa njim, i optužila ga da se ponaša izdajnički baš kao njegov lik iz serije Sadakatsiz. Caner je tokom dopisivanja sa njom, postavio nekoliko ispostavilo se uobičajnih pitanja. Pitao je devojku čime se bavi i da li želi da se upoznaju. Kada nije odgovorila na njegova pitanja, Cindoruk je još jednom postavio ista pitanja, i to je bio kraj prepiske.

Ono što je ovde neobično su optužbe mlade dame. Glumac nije oženjen, nema ni devojku, pa je ostalo nepoznato zbog čega ga je ta devojka optužila za sramno i izdajničko ponašanje. Mnogi se pitaju, šta je sporno u tome da slobodan muškarac flertuje na društvenim mrežama. Odgovor na to ima samo devojka koja je objavila prepisku, ili je samo željna pažnje.

NOVO - Nova turska serija Bir Baskadir / Ethos

By: TV Exposed