Tužilac Efe će biti veoma značajan u seriji Yargi / Presuda

Počele su pripreme za treću sezonu popularne turske TV serije Yargi / Presuda.

Tužilac Efe će biti veoma značajan u seriji Yargi / Presuda

Foto Credits: Internet Haber

Dok Pinar Deniz i Kaan Urgancioglu fotografijama otkrivaju da su se vratili na set, važno je istaći da je scenario obnovljen uz važne izmene.

Scenaristkinja Sema Ergenekon stvorila je značajan dinamizam tokom poslednje 2 sezone sa mnogo iznenađujućih scena. Ljubitelji serije Presuda su iskusili različite emocije tokom perioda od dve sezone, a da im nikada nije dosadila radnja.

Ocene serije su uvek bile dobre, a milioni gledalaca su se uključili da gledaju seriju Yargi / Presuda nedeljom uveče.

Poznato je da je Sema Ergenekon stvorila priču koja će uticati na milione gledalaca u trećoj sezoni.

Ulvi Kahyaolgu kao tužilac Efe

Takođe ćemo upoznati nove likove u ovom novom poretku priče. Najznačajniji od novih glumaca biće Ulvi Kahyaoglu, koji će tumačiti lik mladog tužioca Efea.

Mladi glumac, koji je rođen u Izmiru 1995. godine, položio je najvažniji glumački ispit u dramskoj seriji Benim Adim Melek / Zovem se Melek. Serija Benim Adım Melek, koja je emitovana između 2019. i 2021. i trajala je 66 epizoda, bila je serija sa veoma visokim emocionalnim intenzitetom i privlačna za veoma široku bazu obožavalaca.

Ulvi Kahyaoglu je takođe uspeo da impresionira milione gledalaca svojim likom Kerema Yildirima na samom početku svoje glumačke avanture. U ovoj seriji, uz Mustafu Merta Koca i Rabiju Soyturk, Ulvi Kayhaoglu je bio jedan od mladih glumaca o kojima se najviše pričalo.

Naravno, mladi glumac koji je pažnju privukao i TV serijama Elbet Bir Gun i Tolzuyaka, čini se da je ovaj put privukao pažnju publike serijom Yargi. Očekuje se da će lik tužioca Efea veoma efektno učestvovati u priči o seriji Yargi, čija će treća sezona uskoro početi.

NOVO - U sredu počinje nova sezona turske serije Cop Adam / Čiča Gliša

By: TV Exposed