Aras Bulut Iynemli tek u septembru na TV ekranima

Turski glumac Aras Bulut Iynemli je trebao da se vrati na TV ekrane novom serijom. Medjutim to se neće desiti tako brzo.

Aras Bulut Iynemli tek u septembru na TV ekranima

Foto Credits: IMDB

Aras Bulut Iynemli baš i nema sreće sa novim projektima. Serija Ataturk, koja je trebala da bude emitovana na Disney Plus digitalnoj platformi na kraju je pretvorena u nekoliko filmova.

Mnogi bi rekli da je to veliko razočaranje, a njihovo mišljenje deli i sam glumac.

Nedavno je objavljena vest da se Aras Bulut Iynemli vraća na TV ekrane novim projektom, odnosno novom televizijskom serijom.

Reč je o projektu kompanije Ay Yapim pod nazivom Genije. Ova serija čiji scenario piše Damla Serim je trebala da se emituje na Show TV-u.

Ambiciozan projekat

Tačnije, serija će se emitovati ali tek u septembru. U pitanju je ambiciozan projekat scenaristkinje koja je prethodno radila na seriji Uc Kurus | Tri novčića na koji ćemo po svemu sudeći morati da sačekamo.

Na poziciji režisera ove nove turske serije će se naći Umut Aral. U centru priče serije Genije biće Devran. Lik Devrana će tumačiti Aras Bulut Iyneli i očekuje nas prema najavama zanimljiva priča. Arasov novi lik je matematički genije, a ostaje da vidimo sa kakvim sve izazovima će se susresti.

Početak emitovanja serije jeste odložen ali se na projektu i te kako radi. U toku su pregovori sa Devrim Ozkan, Gurkanom Uygunom i Tanerom Olmezom za uloge u ovom projektu. U narednom periodu saznaćemo i njihov odgovor, ali i više detalja o seriji u kojoj će Aras Bulut Iynemli biti prva zvezda.

NOVO - Blagi porast gledanosti serije Bir Sevdadir | To je ljubav

By: TV Exposed