Kejt Vinslet nije bila prvi izbor za ulogu u "Titaniku"

Pojedini filmovi obeleže glumce za celokupnu karijeru. Manje se zna da mnogi od glumaca koji su na kraju dobili ulogu i izneli je perfektno, u početku nisu bili prvi izbor za nju. Upravo je to slučaj sa Kejt Vinslet i legendardnim filmom “Titanik”. Danas je teško zamisliti bilo koju drugu damu u Di Kaprijevom naručju. ...

Kejt Vinslet nije bila prvi izbor za ulogu u "Titaniku"

Pojedini filmovi obeleže glumce za celokupnu karijeru.

Manje se zna da mnogi od glumaca koji su na kraju dobili ulogu i izneli je perfektno, u početku nisu bili prvi izbor za nju.

Upravo je to slučaj sa Kejt Vinslet i legendardnim filmom "Titanik". Danas je teško zamisliti bilo koju drugu damu u Di Kaprijevom naručju. Kejt je međutim tu ulogu dobila tek nakon što ju je glumica kojoj je prvo ponuđena odbila.

U pitanju je bila Kler Dejns, koja je pre toga stekla veliku slavu u filmu "Romeo i Julija". U tom filmu je imala glavnu ulogu i glumila upravo sa Leonardom Di Kaprijom. Kler jednostavno nije bila zainteresovana za još jedan sličan projekat i ulogu u romantičnom filmu.

"Iskreno, već sam snimila taj romantični epski film s Leonardom i nisam to imala u sebi", rekla je Kler Dejns u jednom intervjuu, i dodala da ne žali zbog odluke koju je donela.

By: TV Exposed