Cansu Dere u vezi dva meseca?!

Turski mediji nastavljaju da pišu o privatnim životima javnih ličnosti, pogotovo glumaca i glumica. Objavljena je vest koja se odnosi na Cansu Dere.

Cansu Dere u vezi dva meseca?!

Foto Credits: DiziCentral

Prema informacijama do kojih su došli turski mediji, Cansu Dere je u novoj ljubavnoj vezi. Ona je u vezi sa Milesom Chamley-Watsonom. Otkriveno je i koliko je ovaj par zajedno u vezi. Njih dvoje su uplovili u romansu pre otprilike dva meseca. Kao potvrdu njihove veze i svega navodi se fotografije njih dvoje koje je glumica objavila na svom zvaničnom Instagramu nalogu pre nekoliko dana.

Kada je u pitanju njena glumačka karijera Dere se pojavila u devetnaest projekata. Trenutno odrađuje sjajan posao u TV seriji Sadakatsiz. Pre toga glumila je u projektima Ferhat ile Sirin, Sahsiyet, Anne i drugim serijama.

Starije generacije dobro pamte njenu ulogu Eysan Atay u TV seriji Ezel. Veliku pažnju na sebe skrenula je još 2008. godine kada je tumačila lik po imenu Sila u istoimenoj seriji. Mnogi Cansu smatraju glumicom čiji kvalitet traje i raste tokom godina.

Evo i pomenute objave sa zvaničnog profila Cansu Dere. Kako vam se čine Miles i Cansu kao par? Pišite nam u komentarima.

View this post on Instagram

A post shared by Cansu Dere (@cansudere)

NOVO - Merve Bolugur je ljuta na medije

 By: Milt-TV Exposed