Glavna glumica serije Yeni Hayat ima novu ulogu

Turska glumica Melisa Asli Pamuk skrenula je ove godine pažnju na sebe ulogom u seriji Yeni Hayat. U njoj je uz Serkana Cayoglua tumačila jedan od glavnih likova i mnogi su složni bila odlična. Nažalost, taj projekat nije dugo potrajao i serija je prekinuta usled niskog rejtinga. Juče je stigla potvrda o novoj ulozi ove ...

Glavna glumica serije Yeni Hayat ima novu ulogu

Turska glumica Melisa Asli Pamuk skrenula je ove godine pažnju na sebe ulogom u seriji Yeni Hayat.

U njoj je uz Serkana Cayoglua tumačila jedan od glavnih likova i mnogi su složni bila odlična. Nažalost, taj projekat nije dugo potrajao i serija je prekinuta usled niskog rejtinga. Juče je stigla potvrda o novoj ulozi ove prelepe glumice. Melisa Asli Pamuk potpisala je ugovor sa kompanijom Akli Film. U pitanju je ugovor za rad u seriji Hay Sultan. Podsećamo, ova serija će biti emitovana na nacionalnom kanalu TRT1. Tačan datum premijere ove nove serije biće poznat uskoro.

Pre serije Yeni Hayat, Melisa Asli Pamuk je glumila u jednoj poprilično uspešnoj seriji. U pitanju je Carpisma gde je tumačila lik po imenu Cemre Gur. Radila je još u serijama Kara Sevda, Ulan Istanbul i drugim projektima.

NOVO - Kratka pauza u seriji Gonul Dagi

By: TV Exposed