Kenan Imirzalioglu i Sinem Kobal se pripremaju za prinovu

Kenan Imirzalioglu i Sinem Kobal jedan od su od najpoznatijih i najskladnijih parova u Turskoj. Njih dvoje su u braku od 2016. godine.

Kenan Imirzalioglu i Sinem Kobal se pripremaju za prinovu

Foto Credits: DiziCentral

Sinem Kobal i Kenan Imirzalioglu iz ovog braka imaju jedno dete, kćerku Lalin.

Ono što svakako raduje je to što će bračni par u narednim mesecima dobiti još jednu prinovu. Par se trenutno nalazi u Marmarisu. Sinem će tu roditi njihovu drugu kćerku, a pripreme su uveliko u toku.

Kenan vodi računa o zdravoj ishrani svoje supruge. Popularni glumac lično kupuje namirnice za Sinem i Lalin. Imirzalioglu svojim damama kupuje hranu u okolnim selima i uzgaja organsku hranu u bašti.

Što se tiče posla, Kenan Imirazlioglu je stalno na relaciji Marmaris- Istabul gde snima kviz “Ko želi biti milioner”. Ono što svakako zanima sve njegove fanove je u kojoj narednoj seriji će se pojaviti ovaj poznati turski glumac. Za tako nešto još uvek nema nagoveštaja.

View this post on Instagram

A post shared by Sinem Kobal (@sinemkobal)

Ipak, u turskom šou-biznisu je sve moguće. Ukoliko se pojavi neki dobar i zanimljiv projekat, ne bi bilo iznenadjenje da Kenana gledamo u nekoj novoj seriji. To je nešto što bi voleli svi poštovaoci njegovog rada.

Ono što je izvesno je da će Imirzalioglu u mesecima koji su pred nama postati otac i druge kćerke, tako da su lepi trenuci pred njim i njegovom voljenom Sinem Kobal.

NOVO - Da li Burak Deniz ima novu devojku?!

By: Milt-TV Exposed