Tuga u domu glumice Asli Tandogan

Teški dani za porodicu glumice Asli Tandogan. Pre 15 dana njen tast preminuo je od posledica koronavirusa. Nisu se ni oporavili od šoka a usledili su novi problemi za Asli i njene najbliže. Bez obzira što su poštovali sve propisane mere zaštite na sahrani, cela porodica se razbolela. Njen muž je usled teških simptoma hospitalizovan. ...

Tuga u domu glumice Asli Tandogan

Teški dani za porodicu glumice Asli Tandogan.

Pre 15 dana njen tast preminuo je od posledica koronavirusa. Nisu se ni oporavili od šoka a usledili su novi problemi za Asli i njene najbliže. Bez obzira što su poštovali sve propisane mere zaštite na sahrani, cela porodica se razbolela. Njen muž je usled teških simptoma hospitalizovan. Kako je Asli istakla, on je u odličnoj formi, bavi se sportom, ne puši cigarete ali je virus opasan i težak. Ljudi koji žive zdravim životom, bave se sportom su podjednako pogođeni kao i svi drugi.

Definitivno neprijatni i bolni dani za Asli Tandogan. Glumica je veliku pažnju na sebe skrenula ulogom Gevherhan Sultan u seriji Muhtesem Yuzyil: Kosem. U svojoj karijeri pojavila se u ukupno 25 serija.

NOVO - Berguzar Korel o njenim sinovima

By: TV Exposed