U ponedeljak se opraštamo od serije Veda Mektubu / Oproštajno pismo

Dramska serija pod nazivom Veda Mektubu / Oproštajno pismo, emitovana na Kanalu D ponedeljkom uveče, postala je uspešan projekat.

U ponedeljak se opraštamo od serije Veda Mektubu / Oproštajno pismo

Foto Credits: IMDB

Gledanost serije nikada nije dostigla velike razmere, ali je publika prigrlila ovaj projekat zbog njene priče i uspešnih glumačkih nastupa.

Želja Kanala D da zadrži seriju Veda Mektubu na ekranu tokom letnjeg perioda omogućila je nastavak projekta u 24 epizode.

Serija Veda Mektubu / Oproštajno pismo, čija će 24. epizoda biti emitovana u ponedeljak, oprostiće se od svoje publike tako što će napraviti svoje finale.

Na setu serije završeno je snimanje, cela ekipa je zauzela oproštajne poze i svako je krenuo svojim putem.

Asli i Mehmet zapažen par

Gledajući oproštajne poze, odnosno fotografije ekipe serije Veda Mektubu, odmah se primećuje sreća i ponos na njihovim licima. Iskusna imena kao što su Nurgul Yesilcay, Selim Bayraktar ​​i Bennu Yildirimlar dala su značajan doprinos projektu.

Naravno, svoj doprinos dali su i mladi glumci Rabia Soyturk i Emre Kivilcim. Istaknuvši se kao veoma dobar par u TV serijama, Asli i Mehmet su postali jedan od parova koji su se nastanili u glavama publike u svetu TV serija.

Kako će se završiti priča u serijalu Veda Mektubu, takođe se željno iščekuje. Serija, čija će poslednja epizoda biti emitovana u ponedeljak, 21. avgusta, oprostiće se od svojih gledalaca za dva dana.

NOVO - Eylul Tumbar i Enes Kocak uživaju u zajedničkom radu

By: TV Exposed