Begum Akkaya u turskoj seriji Baba / Otac

Nastavlja se kompletiranje glumačke ekipe nove turske serije Baba / Otac. Stigle su i nove vesti o članovima glumačkog kadra.

Begum Akkaya u turskoj seriji Baba / Otac

Foto Credits: IMDB

Serija Baba / Otac je jedna od onih koje fanovi željno iščekuju. Projekat od prve najave i video najave koja je objavljena privlači dosta pažnje. Seriju karakteriše i to što će u glavnim ulogama oca i sina glumiti Haluk Bilginer i Tolga Saritas, dobitnik i glumac koji je bio nominovan za prestižnu Emmy nagradu.

Njima i već postojećoj glumačkoj ekipi se pridružila još jedna glumica. Ulogu u seriji Baba / Otac će tumačiti i Begum Akkaya. Za sada nije poznato koju ulogu će ova mlada glumica imati i koliko će njen lik uticati na radnju ovog projekta.

Begum Akkaya je rođena 8. februara 1991. godine u Istanbulu, Turska. U svojoj dosadašnjoj karijeri se pojavila u čak 24 uloge. Poslednja serija na kojoj je radila je bila Cukur. U tom projektu je glumila Seher.

U toku 2020. godine je glumila Fatmu Karagoz u TV seriji Yeni Hayat. Pojavila se i u projektima Kursun, Adi: Zehra, Altinsoylar, 20 Dakika i drugim projektima. Pre više od jedne decenije glumila je Hasibe u popularnoj istorijskoj seriji Sulejman Veličanstveni.

Prvu ulogu imala je još 2006. godine u seriji Doktorlar. U njoj je tumačila lik Melise.

NOVO - Hazal Filiz Kucukkose uz Nejata Islera u novom projektu

 By: Milt-TV Exposed