Turske serije u 2022. godini su doživele 41 finale!

Mnoge turske serije, koje su na ekranima dolazile tokom 2022. godine, došle su do finala, neke zato što je priča završena, a neke zbog niske gledanosti!

Turske serije u 2022. godini su doživele 41 finale!

Foto Credits: IMDB

Finale ide jedno za drugim jer TV serije koje kanali donose na ekrane, ambicioznih imena i priča ne nailaze na adekvatan broj publike! Publika je bila svedok završetka 5 serija u dvonedeljnom periodu, sa 3 serije koje su se opraštale prošle i ove nedelje sa finalima dve serije.

Sa novim pričama, novim imenima, novim partnerima svake sezone, konkurencija se sve više povećava između TV serija koje se odlično pripremaju za dolazak na ekrane. Na TV ekranu se vodi velika borba sa strepnjom zbog rejtinga. Nema mnogo šanse za TV seriju koja ne može sebi da priušti troškove. Među ovim projektima ima serija koje su izašle sa nekoliko epizoda, kao i serija koje su završile svoju priču ili koje ne dobijaju toliko rejtinga kao u prvim sezonama.

Kolika je industrija TV serija u Turskoj dinamična, otkriva i podatak da je 41 serija ušla u finale u samo jednoj godini, da je mnogo različitih serija zamenjeno i da su i dalje na ekranu. U tekstu od pre neki dan smo pomenuli 40 serija, ali je i ta brojka u međuvremenu – uvećana! Štaviše, kada ovim serijama dodamo turske serije snimljene za digitalne platforme, možemo videti koliko je velika turska industrija  serija, koja je privukla veliku pažnju u međunarodnoj arena.

U svetu serijala, koji nastavlja beskrajnim tempom, publika nastavlja da prati produkcije, od kojih je neke već zaboravila, a neke neće zaboraviti dugi niz godina.

NOVO - Nova glumica u seriji Yali Capkini

By: TV Exposed