Da li je Demet Ozdemir lepotu nasledila od majke?

Demet Ozdemir je jedna od najpopularnijih mladih turskih glumica poslednjih godina. Naročito posle serije Erkenci Kus, u kojoj je igrala glavnu ulogu sa Canom Yamanom, glumičina zvezda je zablistala.

Da li je Demet Ozdemir lepotu nasledila od majke?

Foto Credits: Screenshot Instagram / @demetozdemir

Ozdemir je karijeru započela plesom sa 16 godina, a zatim počela da se bavi glumom. Demet, koji je glumila u mnogim TV serijama od svoje 19. godine, rođena je 1992. godine, a u februaru je napunila 30 godina.

Demet Ozdemir, koja je na snimanjima skoro 11 punih godina, trenutno živi zlatno doba svoje karijere. Glumica, koji je nedavno došla na ekrane sa serijom Dogdugun Ev Kaderindir, sada preuzima ulogu u seriji Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene, koja se snima za Disney Plus digitalnu platformu.

Takođe je uspela da svoje ime učini poznatim u inostranstvu sa filmom pod nazivom Love Tactics / Ljubavna taktika, koji je emitovan na Netflixu. Baza obožavatelja Demet Ozdemir je porasla sa filmom koji je bio na vrhu liste 10 najboljih u svojim projekcijama u različitim zemljama.

Uspešna glumica trenutno se sprema da se uda za Oguzhana Koca. Par, koji je objavio da će se venčati na leto, svoje srećne trenutke s vremena na vreme podeli i na društvenim mrežama.

Na Dan majki pažnju je privuklo još jedno deljenje ove turske glumice. Glumica je ovaj poseban dan proslavila fotografijom svoje majke Aysen Yener iz mladosti. Mnogi nakon ove objave smatraju da je Demet nasledila lepotu od svoje majke.

Fotografiju koju je Demet postavila na svoj Instagram story možete pogledati ispod naslova. Da li vam liče Demet i Aysen jedna na drugu?

NOVO - Hande Ercel ni reči o Kaanu Yildirimu!

By: TV Exposed