Poznat glumački kadar nove turske serije Yaz Sarkisi / Letnja pesma

Gotovo na dnevnom nivou stižu vesti sa seta novih turskih TV serija. Pripreme za letnju sezonu su u poodmakloj fazi.

Poznat glumački kadar nove turske serije Yaz Sarkisi / Letnja pesma

Foto Credits: DiziCentral

Prve letnje serije nas očekuju već od petka. U petak 16. juna počinje serija Kismet / Sudbina koja će biti emitovana na Fox TV-u.

Pored ovog projekta, priprema se još projekata. Fox TV priprema i seriju pod nazivom Yaz Sarkisi / Letnja pesma. Stigle su i nove vesti sa seta ovog projekta.

Završen je rad na kastingu nove serije Fox TV-a Yaz Sarkisi / Letnja pesma, koju producira kompanija Pastel Film, a produciraju Yasar Irvul i Efe Irvul.

Dobra glumačka postava

Glumci serije Yaz Sarkisi / Letnja pesma, u kojima glume Nilsu Berfin Aktas, Mustafa Mert Koc i Efekan Can, okupili su se na probi čitanja. Serija, koja se sprema da svojom snažnom glumačkom postavom i zanimljivom pričom ostavi trag na ekranima.

Priča o Yaz, koja se drži sna svog oca i pokušava da ga ostvari u Istanbulu, gde je došla da studira biće u centru pažnje. Glumačka ekipa serije koju režira Doga Can Anafarta uključuje sledeća imena: Nilsu Berfin Aktas, Mustafa Mert Koc, Efekan Can, Oya Basar.

Uloge u seriji imaju i Yesim Ceren Bozoglu, Zehra Yilmaz, Duygu Karaca, Su Sanad, Merve Sevin, Omer Kilic i Selin Vardarli.

NOVO - U petak počinje nova turska serija Kismet / Sudbina

By: TV Exposed