U petak počinje nova turska serija Kismet / Sudbina

Objavljen je datum emitovanja dugo očekivane serije Fox TV-a, Kismet / Sudbina, koju producira kompanija NTC Media, a produciraju Fatih Aksoy i Mehmet Yigit Alp.

U petak počinje nova turska serija Kismet / Sudbina

Foto Credits: Internet Haber

Serija Kismet / Sudbina, koja će nasmejati, ponekad učiniti i emotivnom publiku, sprema se za susret sa publikom u petak, 16. juna.

Projekat Kismet, koji se sa svojom emotivnom pričom i snažnom glumačkom postavom sprema da izađe na ekran, priča priču o tome kako advokat Dogan (kog tumači Cem Gelinoglu) i njegova prelepa komšinica Melike (Ozge Ozacar) nisu uspeli da upoznaju od svoje pete godine.

Doganova ljubav, koja je započela u stanu Kismet, nikada ne prestaje zbog društvenih razlika između porodica i jedinstvenih karaktera njih dvoje.

Dobar glumački kadar

U seriji pored priče o tome da li će se Dogan i Melike ponovo udružiti, sa publikom će se susresti i priče stanara apartmana Kismet. Najavljen da će svojim uvodima dati snažan početak letnje sezone.

Semih Baci sedi u rediteljskoj fotelji, a scenario su napisali Mahinur Ergun i Yusuf Reha Alp.

Glumačku ekipu serije Kismet / Sudbina čine Cem Gelinoglu, Ozge Ozacar, Cenan Adiguzel, Lale Mansur, Arif Piskin, Serdar Orcin, Kerem Kupaci, Erdal Kucukkomurcu. U seriji će se pojaviti i Zeynep Kankonde, Yeliz Sar, Ece Yasar, Deger Soysal Yik, Seldor Gorcu Ugık, Deniz Gurkan, Gokce Sen, Nebi Tolga Yilmaz i Naz Ongen.

NOVO - Elcin Sangu napustila projekat

By: TV Exposed