Završeno snimanje turske internet serije Sahmeran

Serija Sahmeran je jedan od onih projekata o kojima je bilo možda i najviše reči u prethodnom peridou. U pitanju je turska Netflixova serija u kojoj ćemo gledati priču o mitološkom biću, ženi-zmiji.

Završeno snimanje turske internet serije Sahmeran

Foto Credits: Haberler

O seriji Sahmeran je zaista dosta pisano i već se zna dosta toga. Glavnu ulogu, mitološko biće pola ženu-pola zmiju će tumačiti Serenay Sarikaya. Njen partner na sceni je Burak Deniz. Ovaj projekat bi mogao da bude prekretnica u karijeri Serenay Sarikaye i njen povratak na staze stare slave. Prvi korak ka tome je napravljen. Snimanje serije je uspešno završeno.

Serija Sahmeran je snimana ukupno 71 dan a plan je da projekat bude emitovan naredne godine naravno na pomenutoj Netflix digitalnoj platformi. Za sada nije poznato da li će biti nastavka u vidu druge sezone. O tome će se najverovatnije razgovarati kada se vidi odjek, odnosno gledanost prve sezone ove nove turske internet serije.

Glumci su se vratili iz Adane gde je snimanje obavljano. Serenay Sarikaya, Mert Ramazan Demir i Burak Deniz su se zajedno vratili u Istanbul. Na aerodromu su razgovarali sa predstavnicima medija.

Serenay je potvrdila da je snimanje gotovo i da je sve prošlo u najboljem mogućem redu. Sada sa nestrpljenjem očekuju emitovanje ove nove turske serije. Potom su usledila pitanja o njenom privatnom životu. Novinare je zanimalo da li je glumica u vezi sa Umutom Evirgenom, što ona nije želela da komentariše. Zahvalila se pripadnicima medija i zaključila ovaj kraći intervju.

NOVO - Serija Alparslan Buyuk Selcuklu i važna poruka - STOP nasilju nad ženama!

 By: Milt-TV Exposed