Dilek Tasi / Kamen želja je nova turska serija koja počinje za 5 dana!

Čini se da je TV serija Dilek Tasi / Kamen želja najambiciozniji projekat koji će se emitovati na ekranu Kanala D u novoj sezoni.

Dilek Tasi / Kamen želja je nova turska serija koja počinje za 5 dana!

Foto Credits: DiziCentral

Umesto projekta Camdaki Kiz stiže TV serija Dilek Tasi, čija će prva epizoda biti prikazana u četvrtak, 7. septembra.

Priča, koja se dešava 1980-ih, učiniće da publika doživi veoma različite emocije.

Glavne uloge u seriji tumače Salih Bademci, Hazal Subasi i Ozan Dolunay. Vredi napomenuti da su u glumačkoj ekipi i veoma važna imena.

Elif Dogan kao Sevda

Jedno od njih je Elif Dogan. Sjajna turska glumica Elif Dogan, jedno od istaknutih imena poslednjeg perioda, igra lik Sevde u seriji. Navodeći da je Dilek Tasi veoma poseban projekat, glumica je dala sledeće informacije:

„Lik Sevda, pa i TV serija zbog koje smo veoma uzbuđeni i uzbuđeni dok čitamo scenario, za mene je na sasvim drugom mestu. Zato jako drhtim od toga, fino sve obrađujem. Ne možemo svi da kontrolišemo svoje suze u scenama prepunim dramama. Ne želim da pričam previše o ljubavi. Zato što je Sevda veoma iznenađujući lik. Ali možemo reći da je Sevda žena koja je kreirala modu tog perioda. Sevda im može pristupiti čak i kada prilike ne dozvoljavaju mnogo u tom periodu.”.

Poznata glumica, koja je napomenula da je veoma želela da dočara lik Sevde, razlog za to je objasnila sledećim rečima:

„Kada smo čitali i razgovarali o Sevdinoj priči i detaljima o liku, rekla sam: „Ne želim da dam Sevdu nikome.” Rekla sam to jasno. Čim počnete kao glumac, likovi koje ćete videti u budućnosti uzbuđuju glumca. Ljubav prema Sevdi je upravo takva za mene.”.

Podsećamo, serija Dilek Tasi / Kamen želja počinje u četvrtak, 7. septembra, na Kanalu D…

View this post on Instagram

A post shared by Kanal D (@kanald)

NOVO - Za 10 dana počinje nova turska serija Yabani / Divlji

By: TV Exposed