Kraj za seriju Aziz!

Uprkos najavama da će radnja ovog projekta biti nastavljena u novoj sezoni, turska serija Aziz je završena!

Kraj za seriju Aziz!

Foto Credits: DiziCentral

Turska serija Aziz je otišla kao i mnoge na pauzu između dve sezone. Na kraju prve sezone je najavljeno da će se projekat vratiti na jesen sezonom 2. To se ipak neće desiti. Serija je otkazana, odnosno njen nastavak.

U poslednjih nekoliko nedelja pisalo se i o navodnoj krizi scenarija, ali je Murat Yildirim, glavni glumac serije Aziz to demantovao. Glumac je rekao da je sve u najboljem mogućem redu i da će serija biti nastavljena na jesen. Očigledno da ni tada čak ni on nije znao odluku koja je potvrđena. Serija je završena, neće dobiti novu sezonu, što je zaista razočaralo mnoge.

Veliki broj fanova ovog projekta je smatrao da će nova sezona doneti poboljšanje rejtinga, koji je istina bio nešto niži. Ljudi sa Show TV-a su ipak odlučili da seriji Aziz uskrate tu priliku i da završe ovaj projekat.

Podsećamo, u prvoj sezoni je emitovano 28 epizoda, a premijera serije je bila 5. novembra prošle godine. Ceo projekat je rađen u produkciji kompanije O3 Medya.

Murat Yildirim je tako postao slobodan u izboru novog posla, a s obzirom na njegovu popularnost verujemo da će dobiti veliki broj ponuda. Ipak, nema dileme i da je on kao i svi glumci ali i obožavaoci ovog projekta duboko razočaran zbog ovog neplaniranog završetka serije Aziz...

Vest o završetku serije je potvrđena i na zvaničnoj stranici ove turske TV serije.

View this post on Instagram

A post shared by Aziz (@azizdizisitv)

NOVO - Još jedna nagrada za seriju Uc Kiz Kardes / Tri sestre

By: TV Exposed