Dve nove glumice u seriji Son Nefesime Kadar | Do poslednjeg daha

Kao što je i bilo najavljeno, svakog dana otkrivamo sve više novih glumaca u novoj turskoj seriji Son Nefesime Kadar | Do poslednjeg daha. Seriji su se priključile dve dame.

Dve nove glumice u seriji Son Nefesime Kadar | Do poslednjeg daha

Foto Credits: Haberler

Od ranije je poznato da turska serija Son Nefesime Kadar predstavlja adaptaciju popularne britanske serije Happy Valley. U njoj ćemo gledati priču o policajki koja usled tragičnih okolnosti ostane bez kćerke i njenu želju da kazni počinioca tog strašnog čina.

Dakle, uskoro ćemo pored žene ratnice u istorijskoj seriji Destan, gledati savremenu priču o dami pripadnici snaga bezbednosti. Svakako značajan pomak u svetu turskih serija.

Od ranije se zna da će lik policajke tumačiti sjajna Nurgul Yesilcay. Glavnog negativca će glumiti Emre Kinay. Prema nekim najavama značajnu ulogu u radnji ove serije imaće i Ertan Saban.

Danas su potvrđene vesti o dve nove članice glumačke ekipe ovog projekta. Reč je o Elif Ceren Balikci i Turku Su Demirel. Snimanje nove turske serije Son Nefesime Kadar | Do poslednjeg daha počeće u periodu izmedju 15. i 20. decembra.

NOVO - Nove vesti o seriji Kanunsuz Topraklar | Zemlja bez zakona

 By: Milt-TV Exposed