Ponovo odložena serija Barbaros

Nije stara vest. Snimanje turske serije Barbaros još jednom je odloženo. Istorijska serija Barbaros u kojoj će glavne uloge tumačiti Engin Altan Duzyatan i Ulas Tuna Astepe, neće početi u skorije vreme. Snimanje kadrova na ovom projektu očekuje se tek u martu, prenosi Birsen Altuntas. Ranije je bilo govora da će snimanje serije početi u ...

Ponovo odložena serija Barbaros

Nije stara vest. Snimanje turske serije Barbaros još jednom je odloženo.

Istorijska serija Barbaros u kojoj će glavne uloge tumačiti Engin Altan Duzyatan i Ulas Tuna Astepe, neće početi u skorije vreme. Snimanje kadrova na ovom projektu očekuje se tek u martu, prenosi Birsen Altuntas. Ranije je bilo govora da će snimanje serije početi u januaru, ali je rad na projektu ponovo odložen. Razlog leži jednim delom i u tome da je kompanija ES Film zauzeta produkcijom serije Yesilcam.

S obzirom na kompleksnost serije, Barbaros će imati dva režisera. U pitanju su Dogan Yumit Karaca koji je zadužen za glavne scene i egipatski režiser Adel Adib. Adib će biti zadužen za scene morskih bitki. Bitke na moru će po svemu sudeći gledaoci gledati tek u novoj sezoni. Odabir ostatka glumačkog kadra u seriji Barbaros se nastavlja.

NOVO - Onur Buyuktopcu brine o napuštenim životinjama (FOTO)

By: TV Exposed