Kerem Bursin i serija Ya Cok Seversen / Šta ako voli previše izazivaju sve više pažnje!

Objavljen je prvi trejler za romantičnu humorističku seriju Kanala D Ya Cok Seversen / Šta ako voli previše.

Kerem Bursin i serija Ya Cok Seversen / Šta ako voli previše izazivaju sve više pažnje!

Foto Credits: IMDB

Doživljeno je uzbuđenje oko serije koja će se pred publikom pojaviti prvom epizodom u četvrtak uveče, 6. jula.

Obožavaoci Kerema Bursina su posebno radoznali za lik Ateša u priči. U okruženju društvenih medija postoji veoma pozitivna slika o harmoniji između Hafsanur Sancaktutan i Kerema Bursina.

Serija Ya Cok Seversen / Šta ako voli previše, kao i mnoge turske TV serije u inostranstvu, veoma je impresionirala fanove. Uzbuđenje zbog povratka Kerema Bursina na ekrane sa romantičnom komedijom posle duže pauze odavno je prevazišlo granice Turske.

Kada pogledamo objave na društvenim mrežama o seriji Ya Cok Seversen, iz komentara se jasno vidi veliko interesovanje fanova iz inostranstva. Gledaoci, koji dele na različitim jezicima i emotivnim rečima prenose uzbuđenje oko serije, svoju ljubav prema Keremu Bursinu odražavaju kao interesovanje za seriju.

Očekuje se da će se ova podrška, koja je počela sa hiljadama akcija, nastaviti sve više nakon početka emitovanja serije. Ne bi bilo pogrešno ovu situaciju smatrati efektom Kerema Bursina.

Sinergija glumaca koja osvaja

U tom smislu, serija Ya Cok Seversen izgleda kao jedna od najpopularnijih letnjih produkcija na društvenim mrežama. Harmonija, energija i sinergija dva glavna glumca u seriji biće veoma delotvorni u uspehu projekta.

Romantična komedija počinje kada se Ateš, lik koji svoj život u inostranstvu provodi na sopstvenim nogama i nikome ne veruje, ukrsti svoj životni put sa Lejlom, koja bira da zarađuje obmanjujući ljude. Lejla je nikada nije upoznala svoju pravu porodicu i može da izvede bilo kakav trik da prevari ljude. Ateš će se, s druge strane, suočiti sa poteškoćama koje je iskusio u sticanju samopouzdanja.

Kerem Bursin i Hafsanur Sancaktutan će se u novoj TV seriji od 6. jula pojaviti na ekranima Kanala D.

NOVO - Ozgu Namal se napokon vraća na ekrane!

By: TV Exposed