Ozgu Namal se napokon vraća na ekrane!

Sećate li se turske glumice Ozgu Namal? Glumica koja se devet godina nije pojavljivala u novim serijama i filmovima, konačno je prihvatila ponudu za ulogu u novom projektu.

Ozgu Namal se napokon vraća na ekrane!

Foto Credits: DiziCentral

Ozgu Namal je svojevremeno bila jedna od najtalentovanijih pa čak i najpoznatijih turskih glumica. Pre devet godina smo Ozgu poslednji put gledali na ekranima, ali će se to uskoro promeniti!

Treba istaći da je Ozgu Namal tokom poslednjih devet godina dobijala i odbijala veliki broj ponuda. TV kanali i producenti su glumici nudili i pozamašne sume da bi prihvatila rad u njihovim projektima, ali je Namal sve odbijala.

Tako je bilo sve do ovog vikenda. Ozgu je imala sastanak sa Farukom Turgutom, producentom kompanije Gold Film povodom njihovog novog veoma ambicioznog projekta pod nazivom Crveni karanfil. U pitanju je kako se može saznati nova serija.

Veoma ambiciozan projekat

Scenario za ovaj novi projekat, odnosno novu seriju u kojoj će Ozgu Namal preuzeti jednu od uloga piše Nedjati Sahin, poznat po sjajnoj seriji Ti si moja domovina i koji je pisao scenario za Disney Plus seriju Ataturk kao i Netflixov projekat Kulup / Klub.

U narednom periodu se očekuje više informacije na temu nove serije Crveni karanfil, ali vest o povratku Namal na ekrane je obradovala mnoge.

Sada svi željno iščekuju povratak glumice na set, informacije vezane za novu seriju i druge detalji koji će biti poznati u narednom periodu.

Starije generacije i te kako dobro pamte njene uloge u serijama Merhamet, Hanimin Ciftligi, Kurtlar Vadisi ali i velikom broju filmova.

NOVO - Nebahat Cehre otkrila zbog čega je odbila ulogu u seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

By: TV Exposed