Eren Oren se vraća na TV ekrane novom ulogom

Mladi glumac Eren Oren se pojavio pred publikom sa različitim projektima od svog pojavljivanja u seriji Kirmizi Oda | Crvena soba 2021. godine.

Eren Oren se vraća na TV ekrane novom ulogom

Foto Credits: Internet Haber

Eren Oden, koji je glumio u TV seriji Son Yaz | Prošlo leto, kao i Kardeslerim | Moja braća i Uc Kiz Kardes | Tri sestre, stekao je široku bazu obožavatelja.

Uloga koja je Erenu donela ovu slavu bio je lik Kaana Atakula, koji je igrao u TV seriji Kardeslerim.

Serija ima veoma važnu ulogu u usponu karijere mladog glumca, u smislu snažne priče serije, lika punog iznenađenja, kao i pojave glumačkih talenata Erena Orena.

Iznenađenje u novoj godini

Eren Oren, koji je prošle sezone učestvovao u popularnoj seriji Kanala D pod nazivom Uc Kiz Kardes sa likom Mustafe, napraviće iznenađenje publici 2024. godine.

Na televizijskom kanalu NOW počinje potpuno nova serija. Serija Korkma Ben Yanindayim | Ne boj se, ja sam s tobom, u kojoj glume Sevket Coruh i Gunay Karacaoglu, takođe uključuje iskusna imena kao što su Didem Balcin i Murat Aygen.

Među mladim glumcima serije vidimo i Erena Orena, Nilsu Berfin Aktas i Dogaca Yildiza. Oren, koji će tumačiti lik po imenu Mert, biće na ekranu sa likom koji će iznenaditi publiku.

Nilsu Berfin Aktas i Eren Oren, izgleda da iznenađuju publiku kao novi par nove serije.

View this post on Instagram

A post shared by Eren Ören (@erenoren)

NOVO - Narednog utorka počinje serija Mehmed Fetihler Sultani | Sultan Mehmed Osvajač

By: TV Exposed