Ljubav na setu turske serije Kardeslerim | Moja braća?!

Turska TV serija Kardeslerim | Moja braća je i dalje veoma popularna. Sve više se priča da se na setu ovog projekta rodila ljubav izmedju dvoje glumaca.

Ljubav na setu turske serije Kardeslerim | Moja braća?!

Foto Credits: Haberler

Romanse izmedju turskih glumaca nisu retkost, naprotiv. Ljubavne veze nastale tokom snimanja serija takodje nisu nešto što iznenadjuje. Ipak i pored toga svaka nova romansa koja nastane tokom snimanja nekog projekta privlači pažnju medija i javnosti. Kada su u pitanju veze nastale na setu postoje pozitivni i negativni primeri.

Pozitivan je svakako veza Ozge Gurel i Serkana Cayoglua koja je ove godine prerasla u brak. Ne opstanu sve veze dugo i završe se brakom. Tako je ljubav Hande Ercel i Kerema Bursina relativno brzo prestala. Njih dvoje su, kako je i Kerem izjavio u nedavnom intervjuu i dalje u dobrim odnosima, što svakako raduje njihove fanove.

Prema pisanju turskih blogera najnovija ljubav medju glumcima nastala je na setu serije Kardeslerim | Moja braća. Prema kako se navodi pouzdanim informacijama Lizge Comert i Bilal Yigit Kocak su u ljubavnoj vezi u privatnom životu. Ostaje da sačekamo da se od neko od njih dvoje oglasi i potvrdi ili možda demantuje ove informacije.

Kako se vama čine Lizge i Bilal kao par? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Kerem Bursin o odnosu sa bivšim devojkama

By: TV Exposed