Kerem Bursin o odnosu sa bivšim devojkama

Turski glumac Kerem Bursin u poslednje vreme je ponovo u centru pažnje. Ovog puta je dao i kratak intervju novinarima.

Kerem Bursin o odnosu sa bivšim devojkama

Foto Credits: IMDB

Kerem Bursin je primećen u Etiler distriktu sa svojim kolegom i prijateljem Mehmetom Gunsurom. Oni su razgovarali nekoliko minuta nakon čega je Kerem dao kratak intervju pripadnicima medija. Jedno od pitanja koje je dobio se odnosilo na njegov odnos sa bivšim devojkama. Novinare su najviše zanimale vesti o stanju malene Mavi, nećakinje Hande Ercel. Bursin je rekao da je ta tema delikatna, da je o tome pričao sa Hande i da ne želi da o toj temi razgovara sa novinarima. Kada je u pitanju njegov odnos sa Hande, Kerem je odgovorio da su njih dvoje i dalje u dobrim odnosima.

Pripadnici medija su ga potom upitali i za odnos sa drugom bivšom devojkom - Yagmur Tanrisevsin. Glumac je rekao da je sa Yagmur prijatelj već godina. Kerem je izjavio da iako to možda u Turskoj nije praksa, da parovi i nakon raskida mogu da ostanu prijatelji. Prijateljstva su veoma važna, rekao je Bursin.

Potom se osvrnuo i na susret sa Mehmetom Gunsurom koji je takodje njegov veliki prijatelj, kog je sreo slučajno, zaustavio automobil i izašao da ga pozdravi.

Kerem Bursin ovog puta nije želeo da govori o novim projektima. Podsećamo, u turskoj štampi se piše o tome da će Bursin tumačiti glavnu ulogu u seriji Lemi, koja će biti emitovana na jednoj od digitalnih platformi. Režiser ovog projekta će biti Osman Kaya, a jednu od glavnih uloga će tumačiti malena i veoma talentovana Ebrar Demirbilek.

View this post on Instagram

A post shared by Kerem Bürsin (@thebursin)

NOVO - Kraj za seriju Yemin / Zakletva!

By: TV Exposed