Kraj za seriju Yemin / Zakletva!

Dnevna turska serija Yemin, koja se emitovala na ekranu Kanala 7, sada je zvanično završila svoj ekranski put. Serija, koja je do sredine oktobra nastavljena scenama snimljenim prošle sezone, oprostila se od publike tako što je ušla u finale u 503. epizodi.

Kraj za seriju Yemin / Zakletva!

Foto Credits: IMDB

Gokberk Demirci je najavio da je snimanje serije završeno i da će doći do finala nakon objavljivanja nekoliko epizoda. Demirci, koji je dobio nove predloge projekata i koji je u fazi evaluacije, stekao je veliku popularnost zahvaljujući ovoj seriji.

Veoma uspešan period zahvaljujući ovoj seriji doživela je i Ozge Yagiz, koja je preuzela glavnu ulogu u prve dve sezone serije i osvojila srca publike likom Reyhan. U prve dve sezone serije Yemin / Zakletva, duo Gokberk Demirci i Ozge Yagiz bio je veoma cenjen, a ova podrška publike omogućila je da serija ostane u etru četiri sezone. To što su Gokberk i Ozge svoje prijateljstvo započeto na setu pretočili u ljubav bio je lep detalj iz serije Yemin. Iako su dvoje mladih glumaca bili razdvojeni proteklih meseci, posle nekog vremena su odlučili da nastave ljubav.

Gledanost dnevne turske TV serije Yemin / Zakletva je naglo opala nakon odlaska Yagiz. Gokberk Demirci je nastavio projekat do kraja i sada čeka nove ponude. Demirci je rekao da ako postoji projekat koji će mu omogućiti da se vrati na ekran nakon nekog vremena odmora, može ponovo da ide na setove.

Nakon četiri sezone i 503 epizode serija koja ga je proslavila je završena. Pred njim je sada teška odluka i izbor novog projekta može da bude veoma važan za njegovu glumačku karijeru.

NOVO - Camdaki Kiz uvlači gledaoce duboko u priču!

By: TV Exposed