Kraj za seriju Yaban Cicekleri | Divlje cveće u epizodi 3!

Nove turske serije se emituju na televiziji i poznata imena se ponovo susreću sa svojim obožavaocima na ekranima.

Kraj za seriju Yaban Cicekleri | Divlje cveće u epizodi 3!

Foto Credits: RiriNano

Međutim, za neke produkcije rezultati rejtinga dovode do neočekivanih situacija.

Pošto je TV serija Yan Oda | Sledeća soba, emitovana subotom uveče, nastavila da dobija veoma niske ocene od svoje 4. epizode, menadžment Star TV-a je odlučio da prekine projekat pre nego što je poslednja epizoda snimljena.

Ova nesreća koja je zapala u TV seriju Yan Oda, u kojoj glume sjajna imena poput Sevval Sam, Caner Cindoruk, Onur Seyit Yaran, Derya Pinar Ak, još jednom je otkrila koliko je rejting značajan.

Ista sudbina za seriju Yaban Cicekleri

Bilo je veliko iznenađenje da se slična situacija dogodila u projektu TV serije Yaban Cicekleri | Divlje cveće, koji je tek počeo nakon TV serije Yan Oda. Kanal ATV, koji je opšte poznat po tome što podržava svoje TV serije i pokazuje strpljenje čak i ako je gledanost niska, nije pokazala ovo strpljenje za projekat Yaban Cicekleri.

Tvrdnje da će treća epizoda serije Yaban Cicekleri, u kojoj glume Akin Akinozu i Aslihan Malbora, biti finale, odmah su se odrazile u štampi i društvenim mrežama.

Posebno su fanovi Akina Akinozua u inostranstvu sa velikim uzbuđenjem čekali nove epizode. Međutim, domaći fanovi nisu bili toliko impresionirani. Kada je postalo jasno da gledanost serije neće biti dobra, otkriveno je da je doneta odluka da se finale napravi u trećoj epizodi.

NOVO - Očekuje nas zanimljiva epizoda serije Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice

By: TV Exposed