Prekretnica u seriji Adim Farah / Zovem se Farah

Prve 4 epizode ​​serije Adim Farah / Zovem se Farah prošle su uz veliku akciju i napetost. Uzbuđenje oko likova Tahira Lekeziza i Farah doživljavalo se u svakoj sekundi serije.

Prekretnica u seriji Adim Farah / Zovem se Farah

Foto Credits: IMDB

Sudeći po porukama fanova Demet Ozdemir i Engina Akyureka na društvenim mrežama, svi su zadovoljni situacijom.

Videćemo važnu promenu sa petom novom epizodom serije Adim Farah. U priči serije postoje prvi znaci da će trio Kerimsah, Farah i Tahir početi da ima porodični imidž. Tahir sada uzima Farah i Kerimsaha pod svoju zaštitu i ne okleva da rizikuje svoj život za njih.

U stvari, publika je osetila ovo stanje porodice u priči u seriji gledajući okruženje serije Adim Farah / Zovem se Farah koje se deli na društvenim mrežama neko vreme.

Dobra atmosfera na setu serije

U pozama značajnih imena serije koje se reflektuju na društvenim mrežama, vidi se da ekipa poprima potpunu porodičnu atmosferu. Oni koji vide nasmejana lica Demet Ozdemir i Engina Akyureka na snimanju serije i shvate da je tokom snimanja scena bilo veoma radosnih trenutaka, kažu „Kakva su lepa porodica postali“ i izražavaju zadovoljstvo što su tim serije doživeo je snažno povezivanje za kratko vreme.

Porodična atmosfera na snimanju turske serije Adim Farah postepeno će se reflektovati u priči i očekuje se da će ljubav Tahira i Farah početi u ovom trenutku. U 5. epizodi serije Zovem se Farah daće se prvi znaci ove porodične slike, pa treba reći da će nova epizoda, koja će biti emitovana u sredu, 29. marta, biti prekretnica.

View this post on Instagram

A post shared by Adım Farah (@adimfarahdizi)

NOVO - Miray Daner baš nema sreće u ljubavi

By: TV Exposed