Sinem Unsal obećala iznenađenje!

Turska glumica Sinem Unsal dala je novi intervju medijima u toj zemlji. U njemu je najavila jedno veliko iznenađenje za sve.

Sinem Unsal obećala iznenađenje!

Foto Credits: Haberler

Glumica Sinem Unsal radi na novom projektu. Ona će se pojaviti u novoj turskoj seriji pod nazivom Elbet Bir Gun / Sigurno jednog dana. Iznenađenje koje je glumica najavila se odnosi upravo na taj projekat, odnosno na njenu ulogu u seriji.

Prema rečima Sinem Unsal, nikada do sada nismo imali prilike da je gledamo u takvoj ulozi. U pitanju je nešto za nju novo, neočekivano i iznenadiće sve. Ostaje da vidimo na šta je glumica tačno mislila.

Snimanje serije je krenulo početkom avgusta. Pored Sinem, uloge u seriji će tumačiti Burak Yamanturk, Sebnem Bozoklu, Ulyi Kahyaoglu, Pelin Kandemir i drugi.

Radnja ove serije će pratiti priču o dve sestre Gizem koju će glumiti upravo Sinem Unsal i Nesime koju će tumačiti Sebnem Bozoklu. Gizem i Nesime će se sresti nakon mnogo godina i vrlo brzo nakon toga će im se život drastično promeniti. Premijera serije se očekuje u toku ovog mesesa. Serija će biti emitovana na turskom televizijskom kanalu Fox TV.

NOVO -  Turgut Tuncalp u seriji Teskilat / Organizacija

 By: Milt-TV Exposed