Nova glumica u seriji Uc Kurus / Tri novčića

Stižu nam nove vesti a vezane su za glumački kadar turske serije Uc Kurus / Tri novčića. Prema novim informacijama, seriji će se priključiti jedna nova glumica.

Nova glumica u seriji Uc Kurus / Tri novčića

Foto Credits: Haberturk

U seriji Uc Kurus / Tri novčića ćemo gledati Sezin Akbasogullari. Za sada nije poznato koju ulogu će Sezin tumačiti u radnje ove turske serije. Takođe se ne zna ni kada će se po prvi put pojaviti, ali s obzirom da je glumica već na setu, očekuje se da to bude u narednim epizodama.

Kada je u pitanju Sezin Akbasogullari, biće ovo njena trideset i prva uloga u karijeri. Prethodna serija na kojoj je radila je Uyanis Buyuk Selcuklu u kojoj je tumačila lik Zubeyde Hatun. Pre nje glumila je u serijama 10 Bin Adim, Kirmizi Oda i drugim. Starije generacije pamte njenu ulogu Eylul u TV seriji Bezhat C. pre jedne decenije.

Po prvi put na TV ekranima se pojavila 2002. godine, kada je glumila Dogu u seriji Bizim evin halleri.

Serija Uc Kurus / Tri novčića je bila česta tema natpisa medija u prethodnim danima. Prema još uvek nezvaničnim, ali pouzdanim informacijama, ovaj projekat neće dobiti nastavak u vidu nove sezone. Od serije su očekivanja bila veoma visoka. Uc Kurus je projekat koji je od samog starta najavljen kao nastavak Cukura, ali u toj misiji nije bio preterano uspešan. Sve je izvesnije da će se priča u ovoj seriji završiti po okončanju aktuelne sezone...

NOVO - Serenay Sarikaya i Umut Evirgen – na korak od braka do raskida?!

 By: Milt-TV Exposed