Nursel Kose u seriji Aldatmak

Turska glumica Nursel Kose, čija je svaka izvedba nezaboravna, uključena je u glumačku ekipu ATV-ove TV serije Aldatmak / Obmana.

Nursel Kose u seriji Aldatmak

Foto Credits: haber365

Serija Aldatmak / Obmana uspeva da opstane u etru i izbori se za rejting dovoljan da nastavi svoju priču. Podsećamo, ceo projekat se radi u proizvodnji kompanije TIMS&B Productions, a u produkciji Timura Savcija i Buraka Sagiasara.

Dakle u pitanju je veoma ozbiljna proizvodnja, a serija ima i zaista kvalitetan i dobar glumački kadar.

U seriji Aldatmak / Obmana, pojaviće se i sjajna glumica Nursel Kose. Otkriveni su i neki detalji o njenom liku u ovom projektu.

Nurgul kao Muala

Nursel Kose će dati život liku koji se zove Muala Dikleli, majci Behrama, jednog od najzapaženijih likova u ovoj turskoj TV seriji. Muala, koja ima harizmatičan stav je moderna, ali uz to i tradicionalna osoba.

Muala, koja veoma voli Bahrama, ima potencijal da učini bilo šta za sreću svog sina, kao i svaka majka. Ona, koja ima u sebi dominantnog ratnika ispod svog mekog izgleda, takođe ima poseban talenat za režiju Behrama i ljudi oko nje.

Već je velika radoznalost kako će lik sa sopstvenim istinama poput Muale promeniti ravnotežu u radnji TV serije Aldatmak i šta će se sve desiti nakon uključenja ovog lika u priču.

Podsećamo, serija Aldatmak / Obmana je na ATV-u svakog četvrtka u 20:00 sa svojim novim epizodama.

View this post on Instagram

A post shared by Aldatmak (@aldatmakdizi)

NOVO - Emre Kizilirmak je uživao na setu serije Yasak Elma!

By: TV Exposed