Kizil Goncalar | Crveni pupoljci je i dalje na vrlo dobrom putu!

Ambiciozna serija televizijskog kanala Now pod nazivom Kizil Goncalar | Crveni pupoljci nastavlja da bude prva produkcija u gledanosti ponedeljkom uveče.

Kizil Goncalar | Crveni pupoljci je i dalje na vrlo dobrom putu!

Foto Credits: DiziCentral

Serijal Kizil Goncalar | Crveni pupoljci, koji je otkrio efektnu priču u uspešnoj saradnji Ozcana Deniza i Ozgu Namal, postao je jedno od najboljih dela sezone 2023-2024.

Podrška publike nastavlja da raste seriji Kizil Goncalar, koja je završila svoju 18. epizodu i napreduje korak po korak ka finalu svoje prve sezone.

Kada pogledamo rejting 18. epizode ​​serije, vidimo da ima povećanja u svim grupama publike.

Velike ambicije za sezonu 2

U ovom periodu kada se gledanost polako smanjuje i kada se spremamo da uđemo u letnju sezonu, povećanje gledanosti TV serije Kizil Goncalar može se tumačiti kao pokazatelj njenog uspeha.

Serija Kizil Goncalar | Crveni pupoljci, koja nastavlja da beleži dvocifrene ocene u grupama AB i ABC1, a takođe je dostigla veoma dobre ocene u total kategoriji rejtinga, skoro je spremna da uspešno završi svoju prvu sezonu.

Serija Kizil Goncalar će uskoro uspešno završiti svoju prvu sezonu, ali ne bi bilo pogrešno reći da će u drugoj sezoni biti prilično ambiciozna.

View this post on Instagram

A post shared by NOW (@nowtvturkiye)

NOVO - Yusra Geyik o poslu i svojoj karijeri

By: TV Exposed