Serija Masumlar Apartmani - istinite priče pretvorene u seriju

Serija Masumlar Apartmani adaptacija je jedne od 17 priča psihoterapeutkinje Gulseren Budaiicioglu iz knjige „Inside the Medallion“. Ovo je priča o stvarnim ljudima, prilagođena ekranu. U kratkim crtama, radnja serija će pratiti tri sestre koje žive u ogromnom apartmanu, koji je ispunjen gomilom stvari za koje oni ne mogu da pronađu način da ih iskoriste. ...

Serija Masumlar Apartmani - istinite priče pretvorene u seriju

Serija Masumlar Apartmani adaptacija je jedne od 17 priča psihoterapeutkinje Gulseren Budaiicioglu iz knjige „Inside the Medallion“. Ovo je priča o stvarnim ljudima, prilagođena ekranu.

U kratkim crtama, radnja serija će pratiti tri sestre koje žive u ogromnom apartmanu, koji je ispunjen gomilom stvari za koje oni ne mogu da pronađu način da ih iskoriste. Značajno je da će jednu od sestara glumiti Ezgi Mola, koja se poslednji put pojavila u TV seriji pre 12 godina. Serija će analizirati mentalne poremećaje i ljudsko ponašanje u stvarnom svetu, neće biti tipična priča o turskom šoubiznisu sa brojnim beskorisnim rođacima.

Ovaj projekat predstavlja veoma odvažan eksperiment iz OGM Pictures. Serija će biti će biti emitovana na turskoj televizji TRT1.

By: TV Exposed