Buce Buse Kahraman se oprostila od serije Yali Capkini

Mlada glumica Buce Buse Kahraman, koja je privukla široku publiku svojim likom Pelin, postala je jedno od najupečatljivijih mladih lica u seriji Yali Capkini.

Buce Buse Kahraman se oprostila od serije Yali Capkini

Foto Credits: DiziCentral

Lik Pelin je u prvoj sezoni dobio toliko kritika da je glumica, ne mogavši da se nosi sa uvredama na društvenim mrežama, morala da se obrati pravosudnim organima.

Mnogi gledaoci nisu mogli da prihvate ulazak Pelin, poput crne mačke, između Seyran i Ferita u priči, te su tražili da se ovaj lik ukloni iz serije. Došlo je do linča na društvenim mrežama koji je išao do napada na prava ličnosti glumice, pa scenaristi u drugoj sezoni nisu dali prostora liku Pelin.

Buce Buse Kahraman nije neko vreme bila deo druge sezone serije, ali je kasnije, kada je priča počela da gubi na interesovanju, ponovo uključena u ekipu.

Emotivan oproštaj

Njen lik se drugi put istakao u TV seriji Yali Capkini, ali nije bio efektivan kao u prvoj sezoni. Dok je serija Yali Capkini završavala drugu sezonu, otkriveno je da Pelin neće biti deo budućih epizoda.

Buce Buse Kahraman, koja se oprostila od ekipe serije tokom pauze između sezona, izrazila je svoja osećanja putem društvenih mreža:

“Ono što čini priče značajnim nije toliko njihovo pripovedanje koliko vrednost koju imaju za život, a biti na  dobrom putu znači otvoriti se za hiljade priča, pa svaka od njih nosi svoju beskonačnost. Dakle, put i priča nastavljaju da postoje nezavisno od vremena negde u svetu… Zbogom Pelo… Zahvaljujem se svim članovima ekipe s kojima sam hodala kroz ovu priču, sa ljubavlju… Ako smo pogrešili u govoru, oprostite…”.

NOVO - Burak Dakak iskazao zahvalnost zbog nagrade

By: TV Exposed