Demet Ozdemir dobila ponudu za glavnu ulogu u turskoj seriji Hanedan / Dinastija

Turska glumica Demet Ozdemir dobila je ponudu za glavnu ulogu u rimejku jedne veoma popularne američke serije. Ponuda joj se prema saznanjima medija u Turskoj zaista svidela.

Demet Ozdemir dobila ponudu za glavnu ulogu u turskoj seriji Hanedan / Dinastija

Foto Credits: IMDB

Kompanija Ay Yapim TV priprema novu seriju pod nazivom Dinastija / Hanedan. Serija će biti emitovana na kanalu Star TV i predstavlja rimejk kultne američke TV serije iz 80.-ih godina prošlog veka. Projekat je bio veoma uspešan u SAD i završio drugi nakon poznate serije Dallas TV kada je reč o popularnosti i pregledima. U 2017. godini, The CW i Netflix su predstavili novu verziju tog popularnog projekta.

Sama serija ima nekoliko radnji istovremeno, pa nije poznato koja će biti uzeta u obzir kada je turska verzija u pitanju. Prema pisanju Birsen Altuntas, priča turske adaptacije Dinastije će se vrteti oko rivalstva dve najbogatije porodice u Turskoj i ljubavi između njihove dece.

Glavna uloga u seriji Hanedan je ponuđena Demet Ozdemir. Glumica je najavila da će odluku oko novog posla doneti po povratku sa odmora. Prema informacijama koje su dostupne, Demet ima nekoliko veoma zanimljivih ponuda na stolu. Koju seriju će izabrati znaćemo vrlo brzo.

NOVO - Uygar Ozcelik uz Barisa Arduca u seriji o sultanu Alparslanu!

 By: Milt-TV Exposed