Novi glumac u seriji Kendi Dusen Aglamaz I Ko sam padne, taj ne plače

Letnje serije u Turskoj ove godine se nisu baš proslavile. Ipak, postoje projekti koji su uspeli da opstanu i u novoj sezoni.

Novi glumac u seriji Kendi Dusen Aglamaz I Ko sam padne, taj ne plače

Foto Credits: aHaber

Veliki broj letnjih TV serija u Turskoj je najavljivan dosta optimistično. Nažalost, mnoge su razočarale i zbog niskog rejtinga su doživele ili će u narednom periodu imati svoje finale.

Jedna od serija koja uspeva da se izbori za opstanak je projekat Kendi Dusen Aglamaz I Ko sam padne, taj ne plače.

Emitovanje TV serije Kendi Dusen Aglamaz I Ko sam padne, taj ne plače na turskom nacionalnom TV kanalu TRT 1, u režiji Inci Balabanoglu Ahiska, se nastavlja.

Bulent Seyran kao Adil

Iznenađujuće ime je uključeno u projekat Kendi Dusen Aglamaz I Ko sam padne, taj ne plače, u kojem su glavne uloge podelili Hakan Yilmaz, Eylul Tumbar, Selen Soyder i Enes Kocak.

Popularni glumac Bulent Seyran pridružio se glumačkoj ekipi ove turske serije sa svojim likom Adilom. Seyran, koji će se u seriji pojaviti od četrnaeste epizode, privući će pažnju svojim živopisnim likom.

Serija Kendi Dusen Aglamaz, koja povezuje porodice svojim iskrenim pripovedanjem i pričom, biće na TRT1 sa novom epizodom u četvrtak, 21. septembra u 20.00 sa svojim uzbudljivim događajima.

NOVO - Veliki značaj serije Dilek Tasi / Kamen želja

By: TV Exposed