Menajerimi Ara - uspeh, ali tu su i prvi problemi

Menajerimi Ara, uspela je da privuče pažnju publike već prvom epizodom. Serija, koja je skoro kapija slavnih, govori o svetu menadžera. U određenom smislu, u seriji postoje vrlo bitna imena, koja se odnose na pozadinu tržišta TV serija. Barıs Falay, Canan Erguder, Fatih Artman, Ahsen Eroglu, Deniz Can Aktas i Aysenil Samlıoglu dele vodeće uloge. ...

Menajerimi Ara - uspeh, ali tu su i prvi problemi

Menajerimi Ara, uspela je da privuče pažnju publike već prvom epizodom. Serija, koja je skoro kapija slavnih, govori o svetu menadžera. U određenom smislu, u seriji postoje vrlo bitna imena, koja se odnose na pozadinu tržišta TV serija.

Barıs Falay, Canan Erguder, Fatih Artman, Ahsen Eroglu, Deniz Can Aktas i Aysenil Samlıoglu dele vodeće uloge. Star TV svake nedelje ima večeri slavnih. Potpuno drugačija produkcija je na ekranu sa ne samo vodećim ulogama u seriji, već i gostujućim slavnim ličnostima.

Sina Kologlu, jedna od pisaca Milliiet Cadde-a, takođe je napisala recenzije za seriju. Govoreći o problemu sa zvukom, Kologlu je takođe izjavila da je za glumce važan problem gutanje reči.

Evo odeljka iz preglednog članka Sine Kologlu o seriji Menajerima Ara: „Na početku mislim da je postojao problem u kvalitetu zvuka kopije koja je data kanalu, kasnije je postajao bolji, ali bilo je u redu”. Dodala je da glumci gutaju reči (mi to nazivamo dramskim obrazovanjem!), Tim kaže „Mi smo glumci“ i bezlično se smeška. Biće to produkcija u kojoj se zvezde pretvaraju da igraju vlastiti glumački život, a pretpostavljam da će privući pažnju ovim frontom.

By: TV Exposed