Turski glumac Emre Cetinkaya nagrađen u Italiji!

Turski glumac Emre Cetinkaya posebnu pažnju na sebe je skrenuo ulogom u seriji Kirmizi Oda / Crvena soba. Priznanje koje je dobio se odnosi na jedan drugi projekat.

Turski glumac Emre Cetinkaya nagrađen u Italiji!

Foto Credits: IMDB

Emre Cetinkaya je nagrađen na festivalu u Italiji. Tačnije, turski glumac je dobio nagradu kao Najbolji glumac na italijanskom Filmskom Festivalu u Salentu. Nagradu je dobio zbog uloge u filmu „I am you“, koji još uvek nije prikazan u Turskoj. Film je snimljen i emitovan još 2019. godine, ali ga turska publika i dalje čeka. U pitanju je zaista lepo priznanje za ovog turskog glumca. Pored njega, u glavnoj ulozi u pomenutom filmu se našla Damla Sonmez.

Emre Cetinkaya je u pomenutoj seriji Kirmizi Oda glumio Yasina, bivšeg momka ženskog lika koji je tumačila Melisa Asli Pamuk. Do sada se pojavio u ulogama samo u toj seriji i pomenutom filmu.

Rođen je 1992. godine u Nemačkoj, poseduje tursko i nemačko državljanstvo, a mnoge dame ga smatraju veoma poželjnim muškarcem. Ostaje da vidimo da li će ova nagrada doprineti tome da Emre dobije neku značajniju ulogu u seriji ili filmu.

NOVO - Burak Ozcivit ponovo mami uzdahe žena (FOTO)

 By: Milt-TV Exposed