Burak Ozcivit ponovo mami uzdahe žena (FOTO)

Turski glumac Burak Ozcivit dugo je bio najpopularniji među svojim kolegama u toj zemlji na društvenim mrežama. Pre nekoliko meseci po popularnosti, barem prema broju pratilaca na Instagramu ga je prestigla Hande Ercel.

Burak Ozcivit ponovo mami uzdahe žena (FOTO)

Foto Credits: Haber.ba

Bez obzira na nešto manji broj pratilaca od mlade koleginice, Burak Ozcivit i dalje privlači dosta pažnje. U prilog tome sigurno ide i dobar izbor projekata na kojima radi. Serija Kurulus Osman je pravi hit i Burak u njemu po ko zna koji put pokazuje svoj glumački kvalitet. Kvalitet, koji nikada nije bio sporan kada je u pitanju ovaj turski glumac.

Ono što nikada nije bilo sporno je i njegov šarm i energija kojom zrači. Veliki broj dama smatra Ozcivita veoma poželjnim i atraktivnim muškarcem. Njegova poslednja objava na Instagramu, naizgled obična fotografija iz automobila je „ukrala“ poglede i udahe mnogim damama. Objava je sakupila preko pola miliona lajkova a napisan je i veliki broj pozitivnih komentara, većinom od pripadnica lepšeg pola. Među njima se naravno izdvaja komentar njegove supruge, Fahriye Evcen.

Evo i pomenute objave sa Burakovog zvaničnog Instagram naloga. U pitanju je 305. objava koju je turski glumac postavio na svoj profil. Broj njegovih pratilaca polako raste i bliži se cifri od čak 20 miliona.

NOVO - Prošlo je tri godine od početka turske serije The Protector – da li je ostala najbolja internet serija?!

 By: Milt-TV Exposed