Burcu Kiratli podnela prijavu policiji

Turska glumica Burcu Kiratli se često nadje u centru pažnje medija, ali uglavnom to bude zbog njenog privatnog života. Tako je bilo i ovaj put.

Burcu Kiratli podnela prijavu policiji

Foto Credits: Screenshot/ Instagram

Burcu Kiratli i njen suprug Sinan Akcil su česta tema tabloida. O njihovoj ljubavi i porodičnom životu je već bilo reči i to u više navrata. Sada su u centar pažnje došli zbog navodne kradje u njihovom porodičnon domu.

Glumica i njen suprug su u policiji prijavili nestanak vereničkog prstena koji je plaćen 2.5 miliona turskih lira. Tačnije, prijavljena je njegova kradja. Prema informacijama koje je par dostavio prsten je nestao nakon jedne burne zabave koju su organizovali.

Kao glavnog osumnjičenog su izdvojili frizera koji je došao kod njih. Medjutim, na žurci je bio prisutan veliki broj ljudi, tako da je svako od njih potencijalni kradljivac. Burcu se ponovo u medijima nalazi zbog vesti koje nemaju veze sa njenom glumačkom karijerom.

Svi se nadaju da će glumica u centar pažnje u budućnosti češće dolaziti zbog njenih uspešnih uloga i novih projekata. Talenat svakako poseduje, ali mora i da ga dokaže.

NOVO - Turski film Beni Cok Sev | Voli me toliko ipak beleži dobre rezultate nakon lošeg starta

 By: Milt-TV Exposed