Engin Ozturk u novoj TV seriji Sifirinci Gun | Nulti dan

Popularni turski glumac Engin Ozturk se vraća na TV ekrane! Glumac je na veliko zadovoljstvo njegovih fanova potpisao ugovor za rad u novoj televizijskoj seriji.

Engin Ozturk u novoj TV seriji Sifirinci Gun | Nulti dan

Foto Credits: Dizilah

Vest koja je preneta sa oznakom "bum" u turskoj štampi, jeste ta da se Engin Ozturk vraća na televizijske ekrane. Popularni glumac će tumačiti glavnu mušku ulogu u novoj TV seriji pod nazivom Sifirinci Gun | Nulti dan. Pored njega važnu ulogu će imati i njegov kolega Berk Cankat. Serija Sifirnci Gun će biti emitovana na kanalu tv8 u novoj sezoni. Na poziciji režisera ovog novog projekta je Suleyman Mert Ozdemir a scenario za seriju piše Atasay Koc. Za produkciju je zadužena kompanija Acun Medya.

Serija Nulti će biti delom snimana i u inostrastvu, van granica Turske, a po najavama očekuje nas dosta lepih i zanimljivih scena. U toku su pregovori sa Damlom Sonmez koja vi mogla da postane Enginova partnerka u ovoj TV seriji. Žanr serije kao i detalji radnje novog projekta u kojem će Engin Ozturk tumačiti glavnu ulogu biće poznati vrlo brzo.

Biće to 16. projekat u Enginovoj karijeri. Poslednja serija u kojoj se Ozturk pojavio bila je Annenin Sirridir Cocuk a pre toga je radio na TV seriji Dogdugun ev Kaderindir i digitalnim serijama 50m2 i The Protector.

NOVO - Da li će i Senden Daha Guzel imati sudbinu kao Sen Cal Kapimi?!

By: TV Exposed