Cem Kurtoglu u seriji Savasci

Turski glumac Cem Kurtoglu potpisao je ugovor za rad u novoj sezoni popularne turske serije. U pitanju je vojna serija Savasci koja će u novoj sezoni imati poprilično izmenjen glumački kadar. Za sada nije otkriveno koju ulogu će Cem tumačiti u ovom projektu. U svojoj dosadašnjoj karijeri Cem Kurtoglu je glumio u dvadeset i devet ...

Cem Kurtoglu u seriji Savasci

Turski glumac Cem Kurtoglu potpisao je ugovor za rad u novoj sezoni popularne turske serije.

U pitanju je vojna serija Savasci koja će u novoj sezoni imati poprilično izmenjen glumački kadar. Za sada nije otkriveno koju ulogu će Cem tumačiti u ovom projektu.

U svojoj dosadašnjoj karijeri Cem Kurtoglu je glumio u dvadeset i devet projekata. Poslednje serije na kojima je radio bile su Gencligim Eyhan gde je glumio Fikreta i Kursun gde je glumio lik po imenu Fahri Onal. Kurtoglu je u svojoj karijeri već glumio u vojnom filmskom projektu. U pitanju je film Can Feda gde glavne uloge tumače Burak Ozcivit i Kerem Bursin. U tom projektu tumačio je lik generala specijalnih snaga. Cem Kurtoglu je zanimljiv i po tome što je u filmu Operacija Cicero glumio ambasadora Jugoslavije.

NOVO - Can Yaman u Italiji – romansa ili ne?!

By: TV Exposed